1. Home
  2. E-post
  3. Avancerade Inställningar
  4. Skyddsgräns för antalet skickade e-postmeddelanden

Skyddsgräns för antalet skickade e-postmeddelanden

Instruktioner lämpliga för nybörjare

För att skydda e-postadresser från att missbrukas av hackare för att skicka skräppost har vi infört en gräns för att skicka e-post. Standardinställningen tillåter en e-postadress att skicka 300 e-postmeddelanden per timme, 50 mottagare per meddelande och hela domänen 2000 e-postmeddelanden per timme.


Om ett e-postmeddelande levereras till flera mottagare ingår det totala antalet mottagare i gränsen. Gränsen gäller inte e-postmeddelanden som skickas till några brevlådor som ligger hos WebSupport.

Efter att gränsen har överskridits är det inte möjligt att skicka ytterligare e-postmeddelanden under de kommande 60 minuterna. Meddelanden som skickas under blockering levereras inte och behöver skickas igen efter 60 minuter. När du skickar via SMTP-servern kommer e-postklienten att vägra att skicka ytterligare e-postmeddelanden efter felmeddelandet. När du skickar via phpmail () visas inget felmeddelande.

Om du inte behöver skicka alla e-postmeddelanden samtidigt kan du använda en batch-e-postklient eller en specialiserad tjänst. Till exempel:

Anledningen till att vi har dessa gränser är helt enkelt för att säkerställa att mail som skickas via våra servrar inte klassas som spam.

Updated on 3. april 2023
Was this article helpful?

Related Articles