1. Home
  2. Kom igång
  3. Överlåt tjänst till annan användare
  1. Home
  2. Användbara guider
  3. Överlåt tjänst till annan användare

Överlåt tjänst till annan användare

Instruktioner lämpliga för nybörjare

Genom att byta ägare överförs din tjänst till annat konto hos oss. Genom att överföra förlorar den ursprungliga ägaren kontrollen över tjänsten.


1. Logga in på din kontrollpanelen WebAdmin »
2. Klicka på namnet uppe i det högra hörnet.
3. Välj Ändra innehavare av tjänster.
4. Klicka på Ändra ägare av mina tjänster

Val av tjänster avsedda för ägarbyte

Du kan välja från dina tjänster nedan de du vill överföra från ditt konto till ett annat. Tjänsterna har grupperats och för varje vald grupp finns det en separat begäran i slutet. Samtidigt kan du i valda tjänster ange om dina data (till exempel ftp-innehåll, e-postmeddelanden och databaser) kommer att raderas efter själva tjänstöverföringen.

Om du klickar på begäran om radera data raderas dina data för tjänster som ftp-innehåll, e-postmeddelanden och databaser. Klicka inte för att behålla innehållet.

Välj den framtida ägaren av tjänsten du vill överlåta.

Om du vill flytta dina tjänster till ett annat konto kan du göra det genom att välja ett befintligt konto eller skapa ett nytt konto, som du sedan kan flytta till. Om du bara vill tillåta någon annan att hantera dina tjänster kanske du vill gå till Manage Service Privileges.

Ange användarnamnet (inloggning) för användaren – den nya ägaren av tjänsten eller skapa ett nytt konto.


Slutför din överföring.

När du har valt tjänsten som ska överlåtas och till vem den ska överlåtas, klicka på Fortsätt till bekräftelse. Om överförandet lyckas kommer du få en bekräftelse på det samtidigt som överlåtelsen kommer läggas till under Skickade förfrågningar där den kommer ligga tills den tas emot av mottagaren. Du kan avbryta överföringen fram tills dess att mottagande part tar emot.

Updated on 14. november 2022

Was this article helpful?

Related Articles