1. Home
  2. Konton, användare och bonusar
  3. Kontoadministration
  4. Ställa in åtkomstdata (inlogg/lösenord)

Ställa in åtkomstdata (inlogg/lösenord)

All åtkomstinformation så som användarnamn/lösenord sätts upp och administreras i vår kontrollpanel. Vi rekommenderar att du som kund direkt efter beställning loggar in och skapar upp e-post/FTP och andra användare som du behöver för dina tjänster. Spara lösenorden på ett säkert ställe och kom ihåg att byta lösenord ett par gånger om året.

Ändra lösenord till kontrollpanelen (admin.websupport.se)

För att ändra lösenord till din kontrollpanel, vänligen följ instruktionerna via följande länk!

Ändra lösenordet till din e-post

1. Logga in på https://admin.websupport.se.

2. Välj domänen i fråga, sedan går du till ”E-post > Domänlista”.  Där klickar du ”Inloggningsuppgifter” och sedan ”Glömt lösenord?” för att välja ett nytt.

OBS: Du kan även logga in på Webmailen och gå till ”Inställningar > Lösenord” för att ändra lösenord på en specifik adress.

Ställa in/Ändra FTP-uppgifter

Du kan enkelt ändra och administrera din FTP-data genom att logga in på Kontrollpanelen. Efter inloggning navigerar du till domänen i fråga och sedan FTP-konton. Väl där kan du enkelt skapa ett nytt FTP-konto alternativt redigera ett befintligt.

Ställ in/ändra uppgifter för databashantering.

Du kan enkelt ändra och administrera dina databasuppgifter genom att logga in på Kontrollpanelen, När du är inloggad navigerar du till domänen i fråga och sedan Databaser. Väl där kan du enkelt skapa databaser/databasanvändare, alternativt redigera befintliga databaser/databasanvändare.


Updated on 27. december 2021
Was this article helpful?

Related Articles