WordPress Staging hos Websupport

Skapa en arbetskopia av din WordPress-sida med vår enkla guide. Vill du experimentera med nya tillägg, teman eller uppdateringar utan att riskera din live-sida? Följ våra steg som leder dig till att skapa en säker WordPress staging-kopia. Använd enkelt InstaWP-tillägget för att skapa din kopia.

 1. Skapa ett gratis konto hos InstaWP

  Kom igång genom att skapa ditt konto på InstaWP. De erbjuder olika betalplaner samt ett kostnadsfritt konto för upp till 3 hemsidor med 1 GB lagringsutrymme.WordPress Staging med InstaWP

 2. Installera och aktivera InstaWP-tillägget direkt från din WordPress-panel

  Logga in i admininstationspanelen för den WordPress hemsida du vill skapa en Staging-miljö för och ladda hem och aktivera tillägget från InstaWP.

  Psst… Har du glömt bort din inloggning? Det händer även den bästa – kika in vår guide för hur du enkelt återställer ditt lösenord.Installera InstaWP

 3. Koppla enkelt ihop tillägget med ditt InstaWP-konto via inställningarna

  Hoppa in till inställningarna för InstaWP i din WordPress och klicka på den gröna ”Connect”-knappen för att logga in med det konto som du skapade i det första steget.

 4. Skapa din WordPress Staging-sida med InstaWP

  Nu är det dags att kopiera din hemsida till den arbetsmiljö där du kan testa och experimentera utan att riskera att något går snett med din live-sida.

  Välj vilka delar du vill kopiera över till arbetsmiljön. Välj att inkludera hela sidan eller hoppa över mediafiler för snabbare kopieringstider.Skapa en arbetskopia av din WordPress

 5. Logga in på din Staging-sida

  När kopieringen är klar – vilket kan ta en liten stund beroende på hur stor hemsida du har – logga direkt in på din nyupprättade staging-kopia från kontrollpanelen.

 6. Aktivera synkronisering

  När du är inloggad på din staging-kopia som du precis skapat, se till att ”Start listening for changes” är aktiverat i InstaWP. Det här låter verktyget övervaka och spara alla ändringar du gör på hemsidan.

 7. Testa och Anpassa

  Prova nya tillägg, uppdateringar och inställningar på din staging-sida utan att det påverkar din live-webbplats. När du är nöjd med ändringarna kan du enkelt synkronisera tillbaka dem till din live-sida genom att välja ”Sync” i InstaWP-tillägget.

  Om du bara behöver testa din sida i en annan PHP-version, gör det enkelt på InstaWP:s webbsida. Notera dock att detta vanligtvis inte behövs för dig som Websupport-kund, eftersom denna funktion redan finns tillgänglig i din kontrollpanel hos oss.

 8. Kontrollera din Live-sida

  Kontrollera din vanliga sida för att se att allt ser bra ut. Glöm inte att rensa eventuell webbläsarcache och cache i tillägg på din sida. Om du har följt guiden ska din sida nu vara uppdaterad och fungera som vanligt. Om inte, använd backupfunktionen i kontrollpanelen för att återställa.


Har du inte kommit igång med din WordPress än? Läs mer om hur du installerar WordPress på din domän snabbt och enkelt med vår OneClick Installer.

Updated on 28. mars 2024
Was this article helpful?

Related Articles